УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ


      Условия и цени за настаняване в периода

 от 01.01.2017г. до 31.12.2017г.:

   1.Сключването на договор между Ваканционното селище и потенциалният гост започва, с постъпване на запитване(намерение) за пребиваване, т.е. обаждане по телефона, чрез E-mail адрес или туроператорски сайт.
   2.За да гарантира резервацията си, всеки гост трябва да предплати най-малко сума, равна на 50% от стойността на предвидените нощувки.Като начина на предплащане се извършва по банков път или на място в селището - 7 дни преди датата на пристигане.
   3.Договорът за пребиваване се сключва минимум за една нощувка, която обхваща времето за настаняване в 14:00ч. на първия ден и на заминаване до 12:00ч. на другия ден.Ако гостът остане по-дълго от обявения срок, му се начислява такса в размер от 50% върху стойността на нощувката, която се таксува като почивка.
   4.При пристигане всеки гост трябва да предостави документ за самоличност за да бъде регистриран. При отказ от представяне на такъв, Управителя(Собственикаима право да откаже настаняване и да не върне предплатената сума за нощувката/ите.
   5.Малолетни и Непълнолетни се допускат само, ако са придружени от регистриран във Ваканционното селище Пълнолетен.
   6.При настаняване на гости с техните домашни любимци, задължително се спазва правилото,че в района на комплекса домашният любимец трябва да бъде разхождан с повод,а при необходимост и с намордник.
   7.При непристигане, изменения или ненавременно анулиране на резервация от Ваша страна, предплатената сума не се дължи и  остава за Ваканционно селище „Дивото зове”.

ВНИМАНИЕ! Горе написаните правила и норми са приети от всеки гост в момента на пристигане и подписване на резервация!

Цени за настаняване в къщичките на 1 лице:

Деца на повече от 12 години и възрастни - 16 лв.
Дете до 6 години - безплатно
Дете от 7 до 12 години - 8 лв.
Цена за домашен любимец 8 лв.                                                


Паленето на огън,внасянето и ползването на газови, и електро - уреди в района на Почивната база, и в бунгалата(къщичките) е забранено. 
Поради това,че бунгалата(къщичките) не са оборудвани с кухни,за приготвянето на храни,барбекю,скара и др. се ползват пригодени за тази цел места,като тази услуга се заплаща . 


Допълнителни услуги: 

 Паркинг №1 (5 места) - лв.(за денонощие)         
 Паркинг №2  (10 места) - безплатен                                                                     
 Ползване на скара / барбекю за ден - 4 лв. (на човек)
   обособени места в селището
   цената не включва консумативи и прибори
   * деца до 12г. -  безплатно

    

 В заведението към селището,се предлагат–супи, салати, риба,готвени ястия,скара, аламинути, алкохолни и безалкохолни напитки. При предварителна заявка, могат да бъдат приготвени специалитети по желание на клиента (печени агънца,прасенца...)

*Заведението работи предимно с клиенти на селището и с определено работно време !


Няма коментари:

Публикуване на коментар